El Teatre Casal projectarà en directe “El llac dels cignes” des de la Royal Opera House de Londres

16/05/2022 - 10:24h

La pantalla de cinema del Teatre Casal projectarà en directe aquest dijous el reconegut i tradicional ballet de la companyia de The Royal Ballet

El Casal de Vilafranca projectarà en directe a la sala gran el ballet de renom “El llac dels cignes”, aquest dijous 19 de maig a les 20:15h des del “The Royal Opera House” de Londres.

Aquest conte de fades clàssic representa la batalla entre el bé i el mal i l’afany de l’amor per vèncer. La màgia de llacs, boscos i palaus cobra vida amb els enlluernadors dissenys de John Macfarlane i la música sublim de Txaikovski. La magnífica producció d’ “El llac dels cignes” del Royal Ballet torna a l’escenari de la “Royal Opera House” després de la interrupció del seu retorn el 2020, quan els teatres van tancar a causa de la pandèmia.

L’amor immens pel classicisme i la musicalitat innata del coreògraf mort Liam Scarlett resplendeixen al llarg de tota la producció d’aquest clàssic del repertori del Royal Ballet.

La durada d’aquest ballet és de 3h i 20 minuts inclosos els intermedis.

Més informació i entrades a la web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com, a oficines els laborables de 17:00h a 20:00h o a taquilla a partir de mitja hora abans de l’espectacle.

Els socis i sòcies del Casal, tindran un preu reduït.

També et pot interessar

Comentaris