Vilafranca torna aquest divendres a les Fires de Maig presencials

12/05/2022 - 18:13h

Les Fires s’allargaran fins diumenge i tindran 17.000 m2 de suprefície firal, amb 115 expositors i desenes d’activitats complementàries

Vilafranca obrirà aquest divendres al matí les portes d’una nova edició de les Fires de Maig, que enguany recuperen el seu format més tradicional –amb la presencialitat de les visites– després de dos anys marcats per la pandèmia.

La mostra s’allargarà fins diumenge al vespre, amb la voluntat d’esdevenir un macroaparador del comerç i les empreses del Penedès. Amb una superfície de més de 17.000 metres quadrats –que s’ubiquen al recinte firal de Vilafranca–, en les Fires de Maig d’enguany hi participaran 115 marques.

Com en les edicions anteriors, l’elevat grau de fidelització dels expositors tornarà a ser un dels grans protagonistes de la iniciativa. Gairebé tres quartes parts de les companyies que seran presents a les Fires ja hi han estat anteriorment, i també n’hi haurà 32 de noves, que venen, majoritàriament, de la Vegueria Penedès.

El de l’automoció i la maquinària agrícola seran dos dels sectors amb més presència a les Fires, com ja és habitual. El primer aprofitarà la mostra per fer pedagogia del vehicle elèctric, amb dos espais en què es resoldran els dubtes que puguin tenir els que vulguin apostar per aquesta tecnologia.

El segon presentarà els primers tractors sostenibles del mercat per treballar la vinya, en la que es considera la mostra més important de la província de Barcelona pel que fa a aquest tipus de vehicles.

Enguany també s’ha fet una destacada aposta pel sector serveis, amb un especial èmfasi en la temàtica de salut i oci, que tindrà un espai propi al pavelló de La Gamba.

L’horari de les Fires és de divendres i dissabte de les 10 del matí a 2/4 de 10 de la nit, i diumenge de les 10 del matí a les 9 del vespre. L’entrada és gratuïta.

Les altres Fires

A més dels 7.600 metres quadrats que ocuparan els diferents sectors empresarials, les Fires de Maig continuaran donant protagonisme al públic infantil, amb un espai de 10.000 metres quadrats per a atraccions. També es recupera l’espai Jugafira, on es duran a terme un centenar de tallers.

Així mateix, hi haurà l’espai de degustació de la Plaça del Vi, amb servei de cafeteria i bar i un estand de la DO. Els sortejos seran un dels grans atractius de la mostra, amb suculents premis per als compradors de vehicles, maquinària agrícola i serveis. Tota la informació relativa a la mostra es pot consultar al web firesdemaig.cat.

Comentaris