Una comèdia gestual aquest divendres al teatre municipal Cal Bolet

12/05/2022 - 15:32h

Dins el cicle “Com a casa”, l’actor vilafranquí Inda Pereda presenta ‘El viatge de l’heroi’

Aquest divendres, a les 8 del vespre, al Teatre Cal Bolet, l’actor vilafranquí Inda Pereda presenta el seu nou espectacle, El viatge de l’heroi, treballat dins del circuit local de creació que s’inicia a l’Espai Jove La Nau i continua en residència al teatre Cal Bolet. Després de diplomar-se com a intèrpret de llenguatge de signes, Inda Pereda va començar a treballar en el gest i la comunicació no verbal sobre els escenaris. Postgraduat en teatre físic i creació teatral a Londres, es va formar amb John Wright, Gabriel Chamé, Christine Rossignol, Philippe Gaulier, Angela de Castro i Grzegorz Bral, entre d’altres. Ha actuat al Sadler’s Wells i el Southbank Centre.

El viatge de l’heroi tanca una trilogia iniciada amb Trapped, estrenada al London Clown Festival el 2016 –primera obra en solitari de Cia. Inda Pereda, inspirada en l’obra barroca La vida es sueño, de Pedro Calderón de la Barca– i seguida per Lubbert, que posa en evidència les incongruències i contradiccions de l’ésser humà per mitjà de la pintura El Jardí de les Delícies del Bosco.

Amb El viatge de l’heroi, Inda Pereda proposa un viatge d’autosuperació en un format multidisciplinari i en clau de comèdia en el qual apareixen dos conceptes recurrents: la solitud i el coratge.
El cicle ‘Com a casa’ aplega espectacles amb un vincle especial amb el nostre territori perquè han estat interpretats, dirigits, produïts o creats per artistes penedesencs. Abans de tancar la temporada serà possible veure’n un més, aquest, de música, el proper 29 de maig: la popular peça lírica Cançó d’amor i de guerra, versionada pel penedesenc Marcel Casellas.

També et pot interessar

Comentaris