El Casal de Vilafranca presenta dimarts el llibre del centenari

12/05/2022 - 12:15h

Joan Solé Bordes i Manel Güell han escrit i analitzat un segle de vida del Teatre Casal, amb textos de la també historiadora Pilar Soler

Dimarts vinent 17 de maig a les 20h al Teatre Casal, els socis i historiadors Joan Soler i Manel Güell presentaran el llibre: “El poble que estimava la fusta. Cent anys del saló-teatre del Casal de Vilafranca”, que parla, com el seu nom indica, dels cent anys d’història del Teatre Casal.

El llibre analitza un segle de vida del teatre a través de fotografies, textos escrits anteriorment per la historiadora Pilar Soler, qui ja havia fet una gran feina d’investigació i recopilació, i altres materials inèdits fins avui. Tota una investigació s’ha dut a terme en el marc dels actes de celebració del centenari del Teatre Casal i fa un viatge a aquest segle d’història del teatre i la seva gent, on la mirada dels seus autors i els contextos que descriuen, hi tenen un paper rellevant.

A la presentació es regalarà un exemplar als socis i sòcies que hi assisteixin, però també estarà oberta al públic general.

També et pot interessar

Comentaris