Aquest estiu arriba a Subirats el Festival Música a les Vinyes

06/05/2022 - 10:02h

Els Cellers Carol Vallès obriran el 17 de juny el festival amb Carolina Alabau i Èlia Bastida

El Celler Carol Vallès acollirà el proper divendres 17 de juny la presentació del Festival Música a les Vinyes amb un concert entre vinyes amb Carolina Alabau i Èlia Bastida que presentaran el seu nou àlbum, Meraki. Abans de l’actuació hi haurà una visita pel celler i en acabar, un maridatge de cava i préssec d’Ordal.

El primer dels dos concerts que es faran a Torre-ramona serà el dissabte 23 de juliol, dins del recinte emmurallat del Palau Gralla, amb un concert creat expressament per al festival amb els artistes Manel Fortià, Marc Miralta i Xavier Torres, que portaran a l’escenari la proposta musical Tres x Tres. El segon concert serà el dissabte 30 de juliol, amb la Cobla Marinada, Pere Martínez, Vicens Martín i David Domínguez, que portaran als escenaris del festival l’espectacle Llum, un recull de cançons i poemes musicats que representen la lluita dels pobles.

Com a novetat d’enguany, abans de l’inici dels concerts, els espectadors podran veure l’exposició de Pujolboira i Bergsrud: ‘L’heretat dels mites greco-romans’. I després de les actuacions els assistents degustaran cava elaborat a Subirats amb préssec d’Ordal. El tradicional maridatge davant la Confraria del Cava Sant Sadurní es recupera després de dos anys de no celebrar-se.

Entrades i abonaments

Pel que fa a les entrades i abonaments dels concerts aquestes ja són a la venda al web entrapòlis.com però cal tenir en compte que els dies de concert s’habilitarà un punt de venda a taquilla, sempre que quedin entrades disponibles.
L’Ajuntament de Subirats organitza l’edició número XIX del Festival Música a les Vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de la Família Bori de Fortuny, la Confraria del Cava Sant Sadurní, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, els cellers de Subirats participants i la pintora Cathrine Bergsrud.

També et pot interessar

Comentaris