La Sala Zazie del Casal projectarà en diferit Puritani, des del Teatro Real de Madrid

05/05/2022 - 10:06h

Dilluns, 9 de maig la pantalla de cinema de la Sala Zazie del Casal projectarà en diferit la reconeguda òpera “I Purtani” i el 3 de Vuit sorteja entrades per als subscriptors

El Casal de Vilafranca continua amb les projeccions d’òperes i ballets de renom. Dilluns 9 de maig, serà el torn de la joia del romanticisme PURITANI I, una òpera que es projectarà en diferit a la sala de cinema Zazie des del Tearo Real de Madrid.

La producció compta amb la direcció musical d’Evelino Pidò i la direcció escènica d’Emilio Sagi, que s’ha envoltat del seu equip habitual (Daniel Bianco com a escenògraf, Peppispoo -Pepa Ojaguren- com figurinista i Eduardo Bravo com a il·luminador). El repartiment vocal inclou Myklos Sebestyén, Nicolas Tezer, Javier Camarena, Ludovic Texier, Antonio Lozano, Annalisa Stroppa i Diana Damrau.



L’òpera se centra en una característica heroïna romàntica, Elvira, que pateix l’experiència de sentir-se traïda incomprensiblement per el seu promès, el mateix dia del casament. Aquest fet li provoca un sentiment tan dolorós i insuportable que el seu enteniment no el pot resistir i embogeix. A l’estilitzada posada en escena d’Emilio Sagi, els personatges apareixen travessats per la malenconia.

Les entrades es poden adquirir a la web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com o a les oficines els laborables de 17 a 20h o a taquilla a partir de mitja hora abans de l’espectacle. Els socis de l’entitat tindran un preu reduït.

El 3 de Vuit sortejarà dues entrades dobles per a tots als subscriptors que truquin al 93 892 10 35 abans del dilluns a les 13 hores.


També et pot interessar

Comentaris