Una comèdia amb tres cares conegudes arriba dissabte al TÀG

04/05/2022 - 19:38h

L’equipament vendrellenc presenta ‘Les irresponsables’ amb Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas

Aquest dissabte el Teatre Àngel Guimerà acull la recta final de la programació del Temporada, que posarà punt final el proper dia 14 a l’Auditori Pau Casals.

L’obra teatral d’aquesta setmana té com a protagonistes tres reconegudes actrius, Cristina Genebat, Marta Marco i Nora Navas, que encapçalen la comèdia Les irresponsables.
Què passaria si un dia, de sobte, comencéssim a dur a terme tot el que ens passa pel cap? Quins són els límits del que està ben fet i mal fet?

La Núria, la Lila i la Fabi es disposen a passar un cap de setmana juntes, fora de la ciutat. La Lila surt d’una separació traumàtica i les amigues la volen ajudar. Però la cosa es complica i les tres dones es veuen arrossegades per corrents d’emocions a flor de pell que les convertiran, sense voler, en unes autèntiques irresponsables.
Com seria fer realitat les nostres fantasies? Fins on arribaries per ajudar una amiga? Una comèdia que escala minut a minut…

Les entrades estan numerades i es poden adquirir a www.temporada.cat. Les persones interessades també les poden comprar de forma presencial aquest divendres a la recepció de l’EMMPAC (i els divendres no festius, de 10 a 1 del migdia) o bé a taquilla, una hora abans de la representació, sempre que l’aforament així ho permeti. Per a més informació cal adreçar-se al telèfon 689 26 97 67 o a l’adreça electrònica hola@temporada.cat.

També et pot interessar

Comentaris