El Musicveu presenta dissabte en concert l’aclamada Susana Sheiman

04/05/2022 - 16:53h

Presenta al Cava Centre de Sant Sadurní el seu nou disc liderant un quintet brillant amb un repertori molt variat que fa les delícies dels seguidors del jazz

Aquest dissabte 7 de maig a les 20 hores el Festival solidari MUSICVEU es desplaça al recentment reformat Cava Centre de Sant Sadurní d’Anoia per dur a terme la setena actuació del seu cicle de concerts amb Susana Sheiman & Quartet.

Susana Sheiman, una de les vocalistes més explosives i punyents del nostre país, acompanyada de músics de màxim nivell, ens presenten “LA VIE EN CONFIDENCE” tot un homenatge a les grans Billie Holliday i Edith Piaf. Després de la seva etapa com a cantant de la Barcelona Jazz Orquestra i del seu formidable disc “Swing Appeal” amb el trio del pianista Ignasi Terraza i posterior “Open Gate”, Sheiman presenta un nou disc liderant un quintet brillant que posarà la seva versatilitat al servei d’un repertori molt variat que farà les delícies dels amants del jazz.

Per tal de gaudir al màxim de l’espai on es durà a terme aquest concert, el Festival ofereix l’opció MUSICTAST, un menú gastronòmic de la mà de Cal Blay que permetrà viure una total experiència musical, gastronòmica i solidària.

El Cava Centre és una antiga destil·leria ubicada a la Fassina de Can Guineu ara convertida en un museu. Un espai únic ubicat a Sant Sadurní d’Anoia que explica de forma interactiva la història del cava i, en aquesta ocasió, s’engalanarà i serà l’escenari del Musicveu.

El festival, amb la col·laboració de Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, ofereix als assitents al concert d’aquest dissabte, la possibilitat de visitar el Cava Centre a un pre reduït de 4 euros per persona a realitzar fins a finals d’any en posterior data de l’actuació.

El Festival MUSICVEU, organitzat per la Fundació Pinnae, enguany és solidari amb el programa Junts per l’Alzheimer i altres demències que realitzen les entitats Llambrusca i TIÁM al territori.

Una gran oportunitat per gaudir del millor jazz, juntament amb a la gastronomia de Cal Blay en un entorn únic que explica la història de tota una cultura. Tot a un preu molt ajustat i amb una finalitat solidària! Les entrades es poden adquirir a través del web www.musicveu.cat, la taquilla del Fòrum Berger Balaguer a Vilafranca en horari de dijous a dissabte de 18-20h i diumenges i festius de 12-14h i de 18-20h així com també al Restaurant La Plural by Cal Blay de Sant Sadurní d’Anoia.

També et pot interessar

Comentaris