Nova visita guiada per l’interior del Teatre Casal, de la mà de l’historiador Marc Jobani

02/05/2022 - 16:31h

Serà aquest dissabte en un recorregut per la història dels cent anys del teatre vilafranquí

El Casal de Vilafranca segueix amb la visita guiada al Teatre Casal: “El Casal: Noms, veus i records”, que incorpora tota una sèrie de dades i curiositats que es troben ocultes a les parets de fusta del teatre.

Quina artista va patir un desmai històric al teatre o quin gran mestre de la dramatúrgia teatral es va asseure a la platea del Teatre Casal, són només algunes de les incògnites que apareixen en aquesta visita i que fan un repàs als cent anys d’història d’aquest teatre, inspirat en els teatres del paral·lel i construït per l’arquitecte Andreu Audet.

La propera visita es realitza aquest dissabte 7 de maig a les 12.00h, a càrrec de l’historiador Marc Jobani i tindrà continuïtat aproximadament quinzenal, amb algunes excepcions, ja que aquest mes se’n realitzarà només una.

Les places són limitades i, per tant, cal fer una inscripció prèvia trucant al Casal: 93 890 12 48, enviant un correu a casal@casal.org i indicant el dia que voleu fer la visita, a través del WhatsApp de l’entitat: 602 25 22 29 o bé acudint a les oficines de l’entitat els laborables, de 17:00h a 20:00h. També hi ha la possibilitat d’inscriure’s a través de la pàgina web: http://visites.casal.org/

Un cop feta i confirmada la inscripció, el punt de trobada serà a al vestíbul del Teatre Casal.

Aquesta visita tindrà un cost de 5 € per a persones no associades i serà gratuïta per a socis i sòcies del Casal, que també podran fer la reserva a través de la APP de l’entitat.

També et pot interessar

Comentaris