El comerç de Sant Sadurní celebra la primavera amb flors i premis

26/04/2022 - 19:00h

Som Sant Sadurní i l’Ajuntament del municipi han activat fins el 7 de maig la campanya ‘Som Primavera’

L’Ajuntament de Sant Sadurní i l’associació SOM Sant Sadurní, en el marc d’un pla de dinamització anual treballat conjuntament, han engegat aquesta setmana la campanya ‘Som Primavera’ en què comerç, mercat i restauració sumen sinèrgies per fer la campanya més atractiva els clients.

Fins el 7 de maig, les compres al mercat, botigues associades a SOM Sant Sadurní i als bars i restaurants participants, poden tenir premi. Se sortejaran entre els actes de compra, quatre premis que contenen cadascun: un lot de productes del mercat, una targeta regal SOM Sant Sadurní de 50 euros, un xec descompte de 20 euros per a un dels establiments participants i una planta de temporada.

Es podrà participar al sorteig de dues maneres: a través de la targeta client SOM Sant Sadurní per acte de compra i amb les butlletes de participació que rebran els clients als establiments, que podran omplir i dipositar a l’urna de la parada de l’organització durant el mercat, a l’oficina de Som Sant Sadurní (carrer Montserrat, 16), o a la Fassina de Can Guineu (carrer Hospital, 23) en horari d’atenció al públic.

El dissabte 7 de maig a les 2 del migdia es farà el sorteig, d’on sortiran 2 guanyadors de la participació a través de la targeta i 2 d’entre els participants a través de les butlletes.

En tots dos casos, es contactarà directament amb els guanyadors perquè passin a recollir el premi.



Dinamització al carrer

A més, els dos dissabtes que inclou el període de campanya s’han organitzat diverses activitats al carrer. El 30 d’abril al matí, es podrà gaudir de música en directe de tres grups locals que tocaran a diferents punts de la zona comercial del centre i al recorregut del mercat.

El 7 de maig al matí una batucada animarà la jornada de botigues al carrer a la zona comercial del centre, i a la tarda, hi haurà la primera desfilada primavera/estiu de Sant Sadurní: 10 botigues locals i 5 parades de mercat faran una mostra de les tendències d’aquesta temporada i dels millors productes locals.

L’Ajuntament i Som Sant Sadurní, amb la col·laboració de Kids&Us, l’associació de veïns del barri Vilarnau i botigues, perruqueries i parades participants, han organitzat a les 18:30h aquest esdeveniment a la plaça de l’Ajuntament, apropant al públic l’oferta comercial de la vila.

Comentaris