A pressió! i Bandau actuaran dissabte pels 50 anys d’Òmnium Alt Penedès

21/04/2022 - 16:23h

La plaça Jaume I serà l’escenari de la celebració d’aniversari de l’entitat penedesenca

Òmnium Cultural està d’aniversari, donat que aquest any en fa 50 que és present a l’Alt Penedès. Per celebrar-ho, aquest dissabte, dins de la Diada de Sant Jordi oferiran un acte “potent” al vespre-nit. Es tracta d’un acte musical amb diversos concerts, adreçat a tota la vila, molt especialment a la gent jove, però que a la vegada en poden gaudir persones de totes les edats pel tipus de música que es tracta. Són músics de la comarca que s’estan fent un nom important dins del panorama musical català.

L’acte començarà a les 9 del vespre, davant del Palau Baltà, amb l’actuació d’A pressió! La seva música està influenciada pels grups catalans que sonen actualment, amb un repertori des de versions fins a cançons pròpies en diversos estils. La seva filosofia és que la gent xali del concert des del primer minut fins que s’acaba la darrera nota.
Cap a quarts d’onze actuarà Bandau. Han actuat diversos cops a la vila, amb un directe molt potent. El grup penedesenc porta als escenaris la memòria de la nova cançó i Els Setze Jutges, fent així un homenatge a totes aquelles que van atrevir-se a fer front al règim i a les conseqüències que això portava. Un directe per valorar d’on som i d’on venim.

En aquest concert de Sant Jordi faran també la presentació del seu nou disc. La festa continuarà fins a la una de la matinada amb el PD Pam Pool amb una posada en escena i una combinació de música per ballar i per passar-ho bé.

També et pot interessar

Comentaris