Els Verds recuperen el certamen literari

21/04/2022 - 11:48h

Les obres es podran presentar des de l’1 de maig fins el 30 de juny i hi ha un total de 1.300 euros en premis

Els Castellers de Vilafranca segueixen potenciant les activitats socials de la colla en una temporada que plantegen que sigui com la d’abans de la pandèmia.

Així, enguany han recuperat el certamen literari dotat amb 1.300 euros i cinc premis: 400 euros per a la millor poesia, 400 per al millor text en prosa, 200 per als segons millors originals i 100 euros en material escolar per al millor de categoria infantil (8-14 anys). La temàtica ha de ser castellera, escrita en català i inèdita i les obres es poden presentar des de l’1 de maig fins al 30 de juny. Les bases es donaran a conèixer per Sant Jordi. El jurat estarà format per Jaume Rafecas, Biel Senabre, Júlia Pujol i Anna Flores, i el lliurament de premis serà per Sant Miquel, patró de la colla.

Per altra banda, els vilafranquins han preparat altres activitats socials com ara tastos de vi a Cal Figarot, l’escola de castells els propers quatre divendres i demà dissabte diada de Sant Jordi tindran parada de roses, llibres i marxandatge.

Pel que fa als objectius castellers, aquest diumenge a la tarda actuen a Martorell, on voldrien portar un o dos castells de vuit (els primers de la temporada) tot i que en el moment de la roda de premsa encara quedava l’assaig de dimecres i divendres per acabar-ho de concretar.
Els verds tenen al cap tirar per Fires de Maig la td8f i, pel que fa al castell de 9, si bé fa unes setmanes el tenien clar també per Fires ara, segons el cap de colla, Sisco Benet, ja no el tenen tant al cap i reconeix que la temporada no ha començat tal com s’esperava i que cal treballar més intensament.

També et pot interessar

Comentaris