El Digittecnic-Club Patí Vilafranca, a la final de la Copa de la Princesa

09/04/2022 - 21:51h

Disputarà el que pot ser el primer títol de la seva història amb el CH Alpicat

El Digittecnic-Patí Vilafranca jugarà aquest diumenge a la tarda, a les 16.05h, la final de la Copa de la Princesa d’hoquei patins que es celebra aquest cap de setmana a la pista vilafranquina. Aquest dissabte al vespre s’ha classificat després de guanyar a la segona semifinal de la tarda el Mataró, per 5 a 4, en un partit emocionant, tot i que sense una gran qualitat.

El rival dels vilafranquins serà l’Alpicat, que a la primera semifinal ha guanyat també per un gol de marge i idèntic marcador, 4 a 5, l’Arenys de Munt.

La Copa de la Princesa la juguen els quatre millors equips de l’OK Lliga Plata al final de la primera volta del campionat regular.

El partit del Patí Vilafranca ha estat molt anivellat i a la primera part només hi ha hagut un gol, obra de Manu Necchi.

A la segona part, Romero ha empatat pel Mataró (9′) i Xavi Aragonès ha tornat a avançar els vilafranquins al cap de menys de dos minuts. El mateix jugador ha vist una targeta blava, però Romero no ha aprofitat la falta directa i el Mataró tampoc s’ha beneficiat de la superioritat numèrica.

Amb tot, els del Maresme han capgirat el marcador després d’un gol de Cusachs i un altre d’Ollé a 4′ del final.

Semblava que el Patí Vilafranca ho tindria difícil per resoldre la situació, però ho ha fet de manera brillant. Aragonès ha empatat (3-3) tot jut al cap de mig minut i després han arribat dues grans jugades personals amb gols de Gabriel Villares i una altra vegada Aragonès. Era un 5 a 3 que semblava sentenciar el partit a 1’34” del final, però l’equip i afició vilafranquina encara han hagut de patir amb el quart i definitiu gol visitant a 1’15”.

En els darrers segons, que el Mataró ha disputat amb un cinquè jugador de pista, el partit ha viscut una fase de molta emoció, però sense que hagi canviat res al marcador.

Si guanya aquest títol, serà el primer de la història del Club Patí Vilafranca des de la seva fundació, el 1970.

També et pot interessar

Comentaris