La Copa de la Princesa 2022 converteix Vilafranca en la capital de l’hoquei durant el cap de setmana

08/04/2022 - 12:40h

Dissabte i diumenge la poliesportiva acull les semifinals i la final de la competició

Vilafranca del Penedès és aquest cap de setmana la capital de l’hoquei català i estatal gràcies la celebració de la Copa de la Princesa 2022 que aplega els millors equips de l’OK Lliga Plata. Dissabte es disputen les semifinals de la competició que enfronten per una banda Arenys de Munt i Alpicat (17.30 hores) i Patí VIlafranca i Mataró (20 hores) per l’altra. Els dos guanyadors d’aquestes semifinals es veuran les cares diumenge (16.05 hores) a la gran final.

Tant el Patí Vilafranca com la ciutat s’han preparat durant les darreres setmanes per a tenir-ho tot a punt per aquesta cita que, per primera vegada, s’organitza a la capital de l’Alt Penedès. El Patí té l’oportunitat d’aconseguir el primer títol de la seva història si és capaç de fer valer el factor pista i derrotar primer el Mataró a les semifinals de dissabte i després imposar-se en el duel decisiu de diumenge.

De manera complementària, el club vilafranquí també organitza un torneig de categoria aleví i femení-11 en el que prendran part els mateixos quatre clubs que disputen la Copa de la Princesa. Els partits d’aquesta “copa petita” es disputen en sessió matinal tant dissabte (semifinals) com diumenge (finals) a la poliesportiva vilafranquina.

També et pot interessar

Comentaris