La Flyhard torna al Cal Bolet amb una comèdia sobre els prejudicis

07/04/2022 - 18:00h

El text de l’obra d’aquest diumenge aborda la qüestió de la identitat transgènere o trans

La relació entre les produccions de la Sala Flyhard i el públic del Teatre Cal Bolet s‘ha consolidat amb una oferta que aborda tota mena de gèneres teatrals. En aquesta ocasió, hi tornen amb una comèdia que aborda la qüestió de la identitat transgènere o trans. Serà aquest diumenge, a les 19 h, al teatre municipal Cal Bolet que arriba Família (im)possible, una obra que planteja aquesta qüestió en el marc d’una família progressista que es veurà abocada a enfrontar-se als seus propis prejudicis.

La Sara i l’Albert són uns pares joves, oberts a dialogar sobre qualsevol tema. Però quan la seva filla Clàudia els presenta l’Èric, la seva nova parella, un noi trans amb qui vol formar una família, tots els prejudicis, els dubtes i la ignorància surten a la llum.

Com és habitual, la companyia oferirà al públic de Cal Bolet l’oportunitat d’anar una mica més enllà de la representació, oferint un assaig obert de l’espectacle el dissabte previ a la representació, que serà aquest diumenge 10, a les set de la tarda.

La reserva de les entrades gratuïtes per assistir a l’assaig obert de dissabte es pot fer a través de la web espectaclesvilafranc.cat.

L’autoria i direcció de l’obra va a càrrec de Carol López, i està interpretada pels actors Jordi Andújar i Ian Bermúdez i les actrius Paula Jornet i Dolo Beltran.

L’espectacle s’emmarca en la programació d’adults i cal consultar les condicions d’accés a les sales per a menors i el protocol de seguretat i mesures Covid-19.

També et pot interessar

Comentaris