La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca ven 180 automòbils

06/04/2022 - 16:00h

Molts dels visitants que ha acollit la 31a edició de la mostra, alguns vinguts de fora de la comarca, buscaven vehicles híbrids

Malgrat la baixada de les temperatures d’aquest darrer cap de setmana, la 31a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió (Fira VO) de Vilafranca del Penedès ha estat un èxit. L’Associació de Concessionaris d’Automoció de Vilafranca, organitzadors de l’esdeveniment, es mostren molt satisfets amb el nombre de visitants i vendes registrades enguany

Un dels seus representants, Jaume Nicolás, ha explicat que “en aquesta edició hem consolidat les vendes de l’edició passada -de fins a 180 unitats-, tot i la situació macroeconòmica complicada; un fet que ens demostra la bona predisposició dels conductors a renovar els seus vehicles, i la confiança en aquesta fira i els seus expositors”.

La fira, celebrada com ja és tradicional al pavelló Firavi i els espais annexes, ha comptat amb un espai expositiu de 7.500m2 i més de 550 vehicles totalment revistats i garantits de 9 concessionaris diferents.

Visitants i compradors

La Fira VO de Vilafranca s’ha convertit en un referent dins del sector automobilístic català. En les seves 31 edicions, l’esdeveniment s’ha consolidat en el calendari fins a arribar a acollir públic de diverses parts del territori.

Molts dels visitants de la fira aposten per vehicles usats, tot i que la introducció en les darreres edicions de vehicles seminous i km0, també ha fet que molts apostin per aquesta opció. Segons l’Associació de Concessionaris d’Automoció, els clients busquen vehicles en bon estat, revisats, garantits i amb un bon finançament que s’adapti a les seves possibilitats. En aquesta edició també han estat molts els visitants que han buscat models híbrids.

Com en les últimes edicions, s’ha sortejat un tauleta electrònica I-pad, que enguany ha guanyat Sandra Font Gil de Vilafranca.

Comentaris