Nova Escola de Castells dels Castellers de Vilafranca

04/04/2022 - 16:00h

Serà els propers divendres 22 i 29 d’abril i 6 i 13 de maig, de 20h a 20.45h a Cal Figarot

Ja amb la temporada castellera en marxa, els Castellers de Vilafranca organitzen una nova Escola de Castells. Com ja van fer durant les vacances de Nadal, es tracta d’un espai obert a tots els nens i nenes d’entre 3 i 14 anys que vulguin aprendre a fer castells.

Les sessions de l’Escola de Castells estaran conduïdes per l’equip de canalla de la colla. En elles se’ls ensenyarà els trets distintius dels castells, les posicions de la canalla i la tècnica bàsica de fer castells.

L’Escola de Castells d’aquesta primavera comptarà amb 4 sessions: començarà el primer divendres després de Setmana Santa, el 22 d’abril, i s’allargarà fins el divendres previ a les Fires de Maig, el 13 de maig.

Encara sense castell de 8
Per altra banda destacar que els Verds van actuar diumenge a les Gunyoles, on van descarregar el 3d7, el 4d7 amb l’agulla, el 5d7 i un nou pilar de 5. Els Castellers de Vilafranca van preferir esperar uns dies més per tirar el castell de 8 pisos, que haurà d’esperar a la propera actuació dels vilafranquins, el 24 d’abril a Martorell.

També et pot interessar

Comentaris