El capítol de ‘Caigut del cel’ d’aquest dijous, dedicat a l’Arboç

31/03/2022 - 10:14h

En el programa de TV3 Roger Coma buscarà els hereus de Maria Antònia Mañé, puntaire del municipi baixpenedesenc

Aquest dijous a les 22.45, TV3 emetrà el tercer capítol de la docusèrie d’entreteniment “Caigut del cel”, amb l’actor Roger Coma. Després del bon resultat d’audiència dels primers dos capítols, en què va liderar l’emissió amb un 16,6% i un 18,1% de quota, la recerca se centrarà en els hereus de Maria Antònia Mañé, que va morir a l’Arboç sense fer testament. 

Maria Antònia Mañé va morir a l’Arboç, al Penedès, l’any 2004, sense fer testament, i deixant en herència un pis i alguns comptes corrents. Com que era soltera i no va tenir fills, la missió de Roger Coma serà trobar els seus hereus.

Per aconseguir-ho, la investigació transcorrerà per les comarques tarragonines per anar desgranant a poc a poc i amb molta paciència la vida de la protagonista, que era puntaire, i descobrir si aquesta herència tindrà un final feliç. 

Un moment del programa

El programa 

El programa és una proposta que barreja recerca i “emotainment” en un format addictiu, en què els espectadors seguiran la recerca del conductor del programa per trobar un hereu que està a punt de rebre la sorpresa de la seva vida: un regal caigut del cel. 

Cada any, a Catalunya, moren moltes persones sense fer testament. De vegades, els hereus legítims apareixen, però en altres ocasions, no. Normalment són familiars llunyans que no saben que tenen dret a aquesta herència o que ni tan sols coneixien el difunt i no saben que s’ha mort.  

El programa se centra, precisament, en els casos d’herències sense atorgar. L’actor Roger Coma es converteix en un peculiar investigador que, cada setmana, s’encarregarà d’un cas diferent: visitarà arxius, cementiris i antics habitatges, i viatjarà fins on calgui per trobar pistes i persones que l’ajudin a conèixer la vida del difunt protagonista del capítol. Tot plegat per aconseguir reconstruir el seu arbre genealògic i arribar a trobar els seus hereus legítims. 

En cada capítol, el conductor rep un cas nou, amb tota la informació disponible en aquell moment. A partir d’aquí, comença a buscar més informació sobre la persona que s’ha mort i fa recerca sobre possibles hereus legítims. Quan els troba, els explica l’herència i els seus orígens. Els espectadors seran testimonis d’històries familiars i secrets que es revelaran durant el procés fins que l’herència arribi a mans dels hereus, als quals a partir d’aquest moment els canviarà la vida.  

També et pot interessar

Comentaris