La Xarxa presenta “On vas Moby Dick?”, diumenge al Teatre Cal Bolet

30/03/2022 - 09:29h

Un espectacle de titelles del centre de titelles de Lleida en una adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville, escenificat per a públic familiar

Aquest diumenge 3 d’abril a les 12 hores, la Xarxa de Vilafranca proposa a les famílies un espectacle de titelles basat en el clàssic Moby Dick.  

El Centre de Titelles de Lleida neix el 1986, impulsat per Joan-Andreu Vallvé i Julieta Agustí, amb la voluntat d’esdevenir un ens creador i divulgador de l’art dels titelles. L’espectacle està recomanat per a infants de 3 a 8 anys.  

Sinopsi
A en Tim li agrada molt veure el mar. Per això, sempre que pot, visita la seva àvia al seu poble de pescadors. Allí coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li explicarà la història de la Moby Dick. Tot jugant i fent volar la imaginació, en Tim i la Kalin reviuran les aventures de la gran balena blanca per lliurar-se dels arpons del capità Ahab i seguir nedant lliure pels set mars. 

Les entrades són a la venda a internet i a la taquilla del teatre (el dijous de 18 a 20h o el mateix diumenge 6 a partir de les 11h). El preu de les entrades és de 6€ per persona a partir dels 3 anys i hi ha els descomptes habituals:  25% per a famílies nombroses i/o monoparentals (per a tots els membres) i per a persones en atur; i del 50% per a persones amb discapacitat i un acompanyant i per a persones que resideixin a Vilafranca que siguin jubilades, pensionistes i amb el Carnet Blanc de l’Ajuntament de Vilafranca. 

També et pot interessar

Comentaris