Banc Sabadell reobrirà l’oficina principal de Vilafranca el dimarts 5 d’abril

29/03/2022 - 19:00h

L’oficina de l’edifici històric de la Rambla Nostra Senyora reconfigura espais i obre 455 m2 per atenció personalitzada als clients

Després d’uns mesos d’obres, dimarts dia 5 d’abril torna obrir al públic l’oficina principal de Banc Sabadell a Vilafranca del Penedès. L’entitat financera va decidir emprendre-hi una reforma a fons i transformar-la en una oficina adaptada a les noves necessitats dels clients, que passen pel tracte personalitzat i per la gestió rigorosa. L’oficina s’ha desdoblat en dos espais diferenciats per oferir un servei més eficient i exclusiu.

Per M. Àngels Martín, directora regional del Penedès “es tracta, en definitiva, d’una oficina moderna, dotada de les últimes tecnologies, que alhora conserva la nostra essència i la voluntat de ser al costat del client, de la vila i de la comarca”. L’oficina manté l’horari d’atenció al públic de 8.15 a 14 h, de dilluns a divendres, i compta amb personal especialitzat en els diferents productes i serveis del banc.

A la planta baixa de la nova oficina, s’hi troba un espai modern i funcional concebut i equipat especialment per a l’atenció personalitzada. Allà, el client rebrà l’orientació i assessorament que necessiti per a la gestió de les seves finances així com informació de productes i serveis. L’accés a aquest espai és al xamfrà de Rambla Nostra Senyora amb el carrer Parellada.

D’altra banda, a la primera planta de l’edifici, s’hi ha habilitat un espai per a gestions administratives i de caixa més sofisticades, al qual s’accedeix de manera diferenciada pel número 2-4 de la Rambla Nostra Senyora, allà on l’oficina ha estat ubicada provisionalment durant aquests mesos d’obres.

Finalment, al vestíbul hi ha sis caixers automàtics equipats per poder fer la majoria de gestions administratives de manera ràpida, inclús un d’ells pot dispensar i ingressar moneda. Estan a disposició dels clients les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any.

Un reforma sensible que obre l’oficina al client

En la nova configuració, la superfície que Banc Sabadell destina a l’atenció a clients és de 455,55 m2, i posa el focus així en l’atenció personalitzada del client, un servei clau de la banca del segle XXI. La transformació de l’oficina ha estat més que substancial i ha modificat la imatge antiga que oferia fins ara l’espai, pròpia dels anys 70, per un nou concepte més modern, obert i acollidor. Tanmateix, s’han volgut conservar els elements de valor patrimonial com l’icònic mosaic de l’artista vilafranquí Pau Boada i Mercader.

Comentaris