La Volta a Catalunya viu dos esprints a La Bisbal i Castellet en el camí a Vilanova

25/03/2022 - 11:10h

Els ciclistes transiten aquesta tarda per 25 quilòmetres de carreteres del Penedès

Els aficionats penedesencs al ciclisme tenen avui l’oportunitat de veure la Volta a Catalunya a peu de carretera. L’etapa que comença a La Pobla de Segur i acaba al voltant de les 5 de la tarda a Vilanova dibuixa una part del seu traçat a carereteres de l’Alt i el Baix Penedès. En concret, es tracta d’un recorregut de 25 quilòmetres per terres penedesenques que comença a La Bisbal i acaba a Castellet al costat del pantà de Foix, en el camí cap a la meta de Vilanova.

Estan previstos dos esprints intermedis puntuables per a aquesta classificació a La Bisbal del Penedès i a Castellet. Els corredors entraran a La Bisbal entre les 16.15 i les 16.30 de la tarda i, des d’allà, continuaran cap a Llorenç, Banyeres, L’Arboç i Castellet, on està que creuin el segon esprint intermedi al voltant de les 16.40 hores si es compleixen els horaris fixats per l’organització.

A més del pas d’aquesta tarda pel Penedès, diumenge també hi haurà protagonisme comarcal a la darrera etapa de la cursa d’enguany. Al voltant de les 12 del migdia, la caravana transitarà per Olesa de Bonesvalls en el recorregut que comença a Barcelona i acaba també a la capital catalana en un circuit urbà a la muntanya de Montjuïc. Els ciclistes arribaran a Olesa procedents de Vallirana i, des d’allà, seguiran el seu camí cap a Begues.

També et pot interessar

Comentaris