Havaneres amb Les Anxovetes, aquest diumenge al Musicveu

21/03/2022 - 11:46h

El concert tindrà lloc als Jardins de la Casa Berch, futura seu del Centre de Dia Jaume Nicolás

Aquest diumenge, a les 7 de la tarda, el Festival Musicveu de la Fundació Pinnae presenta un nou concert. Aquesta vegada amb l’opció de complementar-ho amb el Musictast, una proposta gastronòmica que ofereix Cal Blay.
El grup protagonista serà Les Anxovetes, un grup d’havaneres nascut l’estiu del 2013 a Girona. Cantat íntegrament en femení, aquest grup d’havaneres ofereix el repertori d’havaneres tradicional i està format per Tona Gafarot (veu greu), Montse Ferrermoner (veu aguda/mitja) i Marta Pérez (veu aguda/mitja), així com el contrabaixista Xevi Pasqual i el guitarrista Salva Gallego. Aquest concert es celebrarà als nous jardins de la Casa Berch, al costat de la Parc Tívoli, que aviat serà el Centre de Dia Jaume Nicolás de la Fundació Pinnae. L’acte serà una de les primeres accions que es faran en aquest espai rehabilitat i que properament estarà ple de vida. El preu de l’entrada és de 12 euros i es pot adquirir al web musicveu.cat o a les taquilles del Fòrum Berger Balaguer.

Proposta gastronòmica

D’altra banda, en aquest acte s’estrena la proposta gastronòmica Musictast, que s’oferirà després d’alguns concerts del Festival Musicveu. Els assistents poden obtenir un tiquet per 25 euros que els permetrà gaudir d’una experiència gastronòmica a càrrec de Cal Blay. Amb l’adquisició del musictast dóna dret a 3 tiquets gastronòmics per escollir, 1 tiquet de postres i 3 tiquets de begudes que es podran bescanviar una vegada finalitzi l’actuació.
El Musicveu és el festival solidari del Penedès que organitza la Fundació Pinnae i que enguany consta d’onze concerts a deu espais diferents.

També et pot interessar

Comentaris