La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca se celebrarà el 2 i 3 d’abril

16/03/2022 - 20:00h

La mostra, que arriba a la 31a edició, recupera les dates habituals d’abans de Setmana Santa i acollirà més de 550 vehicles

La 31a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca tindrà lloc el cap de setmana del 2 i 3 d’abril al pavelló Firavi i a la zona exterior del recinte firal de la Zona Esportiva. Després de dues edicions marcades per la Covid, que van provocar que la fira se celebrés a mitjans de juny, enguany la mostra torna al calendari tradicional, quinze dies abans de Setmana Santa.

Els organitzadors de la Fira VO Vilafranca 2022, l’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca, han preparat una mostra de més de 7.500m2 –amb grans espais ventilats i zones exteriors per garantir unes bones condicions sanitàries– on s’hi podran trobar més de 550 vehicles revisats i garantits (quilòmetre 0, demos, gerència i ocasió) amb preus excepcionals i amb facilitats de pagament.

L’horari d’accés serà de 10 14.30 h i de 16 a 21 h, tancant al migdia per a poder realitzar tasques de neteja i desinfecció.

A la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca hi participaran 9 concessionaris oficials de Vilafranca: Autocam, Autolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Nicolàs, Nikko Center, Remm Guitart, Tallers Atzerà i Vilamòbil.

Afluència de visitants

En les darreres edicions, tot i la pandèmia, gairebé 4.000 persones han visitat la fira, amb una venda de 180 vehicles en l’edició 2021.

La procedència dels visitants també demostra la capacitat d’atracció de la fira més enllà del Penedès, amb visitants i compradors procedents de tot Catalunya. Així, en la última edició, el 51% de les vendes les varen fer compradors vinguts de fóra de la comarca.

La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i la gestió tècnica de Parenthesis.

També et pot interessar

Comentaris