Cineclub Vilafranca estrena sessions de cine familiar amb “Canta 2”

15/03/2022 - 10:15h

La pel·lícula es projectarà aquest dissabte a la tarda i diumenge en sessió matinal

Canta 2, l’últim gran èxit d’animació, estrenarà les sessions de cine familiar de Cineclub Vilafranca. Es projectaran dues sessions a la Sala Zazie (al Teatre Casal): el dissabte 19 de març a les 17.30h (amb preus habituals i descompte per a menors fins a 12 anys) i el diumenge 20 de març en sessió matinal a les 11.30h (amb un preu especial de 3,90€ per a tots els públics).

Les sessions es faran sempre que hi hagi pel·lícules familiars importants i de qualitat, amb l’objectiu de recuperar un format d’estrenes per al públic infantil i familiar que Vilafranca havia perdut des del tancament del Cinema Kubrick. Properament es projectaran títols com Ainbo: la guerrera del Amazonas i El secreto de Vicky.

Canta 2 és la continuació de l’èxit de taquilla del 2016. Aquest nou film musical creat per l’estudi d’animació Illumination Entertainment arriba amb molt bones crítiques ii amb la promesa de fer riure, emocionar i passar-ho bé tant a petits com a grans. A la pel·lícula en Buster Moon i els seus amics hauran de persuadir una estrella del rock perquè s’uneixi a ells a l’estrena d’un nou espectacle.

També et pot interessar

Comentaris