Obres de Txaikovski i Bach, aquest dissabte a l’Auditori de Vilafranca

11/03/2022 - 10:01h

La Camerata Penedès estarà dirigida per la violinista gironina Elena Rey

La Camerata Penedès actua aquest dissabte a l’auditori municipal de Vilafranca a partir de les 19 h amb obres de Bach i Txaikovski en un concert dirigit per la violinista Elena Rey.

Per obrir el concert d’aquest dissabte, la Camerata Penedès prepara una selecció de fugues de L’art de la Fuga de J. S. Bach, un dels grans pilars de la història de la música. Tot seguit, serà el torn d’una de les obres més emblemàtiques i romàntiques d’Anton Webern, el Langsamer Satz.

El concert es clourà amb La Serenata per cordes, una peça que P. I. Txaikovsky va escriure en una època de serenor després d’uns anys molt complicats, una obra de bellesa malenconiosa i de calidesa emocional que barreja folklore rus amb tradició europea, corals, danses i algun regust Mozartià.

Aquest és el primer dels dos concerts de la Camerata d’aquesta temporada febrer-juny. El proper tindrà lloc el mes de maig i s’hi interpretarà Il pianto de la Madonna: Descobrint Domènech.

A l’actuació d’aquest dissabte la formació estarà integrada per Elena Rey-Ernest Martínez, Sergi Puente-Biel Graells com a Vilins primers; Paula Sanz-Sara Balasch i Javi González-Ruben Méndez com a Vilons segons; Samuel Espinosa-Nina Sunyer, violes; Irma Bau i Alex Olóriz, violoncels i Joaquín Arrabal al contrabaix.

El concert tindrà una durada de seixanta minuts i les entrades es poden comprar al web https://espectacles.vilafranca.cat/ i els preus van dels 20 als 22€ anticipades i de 22 a 24€ a taquilla el mateix dia del concert.

També et pot interessar

Comentaris