Diada castellera i falconera, aquest diumenge en homenatge al personal essencial

FOTO: Cristian Muñoz
10/03/2022 - 17:40h

Verds, Jove, Xicots, Falcons i l’Escola Municipal M. Dolors Calvet actuaran a partir de les 11.30 del matí davant l’Hospital de Vilafranca

Castellers de Vilafranca, Xicots, Colla Jove i Falcons de Vilafranca actuaran diumenge dia 13 de març a partir de les 11.30h davant l’Hospital de Vilafranca en un acte que també comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet i que s’ha organitzat per fer un agraïment a tot el personal essencial dos anys després de l’inici de la pandèmia de la Covid-19. L’acte estarà presentat per la periodista Judit Benages.


Amb el lema “Fem pinya pel personal essencial”, les tres colles castelleres vilafranquines i els Falcons alçaran pilars i també faran una actuació a l’antiga, acompanyats per membres de l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet.
En l’acte es llegirà un manifest d’agraïment a totes les persones que han estat en primera línia com ara sanitaris, policies, bombers, personal assistencial, cuidadores domèstiques, personal de neteja, transportistes, repartidors, taxistes, treballadors de botigues d’alimentació, entre moltíssims d’altres.


També hi haurà un minut de silenci per recordar totes les persones que han mort per culpa de la Covid-19 i donar també, així, suport als seus familiars.

També et pot interessar

Comentaris