Es convoca una concentració a favor de la sanitat pública

09/03/2022 - 10:54h

Serà aquest divendres a les 19h a la plaça de la Vila de Vilafranca

El Grup Pro Sanitat Pública ha organitzat per aquest divendres a les 19h a la plaça de la Vila de Vilafranca una concentració per reclamar, precisament, la millora en molts aspectes de la sanitat a Vilafranca, a la comarca i també arreu de Catalunya.

El portaveu de l’entitat, Jordi Junyent, explica que aquesta concentració és més necessària que mai perquè la gent “està molt cansada de no poder localitzar al seu metge o aconseguir hora per al seu metge de capçalera per al cap de setmanes o inclús mesos.

El grup ha agraït el suport obtingut pels usuaris, els ajuntaments i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès (CCAP) i han posat en valor que s’hagin anunciat millores i ampliacions dels serveis sanitaris a la comarca, cosa que creuen que és fruit “de la pressió ciutadana”, tot i que consideren que aquests equipaments han d’anar acompanyats d’un creixement de personal sanitari. L’entitat calcula que cal un 35% més de metges i infermeres a Vilafranca.

El Grup també ha anunciat que a l’abril presentaran a la conselleria de Sanitat de la Generalitat les mocions aprovades fins ara pels ajuntaments donant suport a les seves reclamacions i les més de 2.000 signatures recollides per tal que “el Departament conegui la preocupació de la nostra zona”.

També et pot interessar

Comentaris