“Rigoletto” en streaming a la pantalla gran del Teatre Casal

08/03/2022 - 09:15h

El Casal de Vilafranca continua amb les projeccions en directe i diferit d’algunes de les obres d’òpera i ballet més conegudes del món i en escenaris privilegiats

El Casal de Vilafranca va encetar una nova oferta cultural, la projecció en directe o diferit d’obres de ballet i òpera que tenen lloc a alguns dels teatres més emblemàtics del món.

Aquest dijous 10 de març a les 18:15h es farà una projecció especial des de la Royal Opera House de Londres, amb motiu de l’aniversari de l’òpera “Rigoletto” de Verdi, a la pantalla gegant del Teatre Casal.

El director de la Royal Opera, Oliver Mears, trasllada l’obra mestra de Verdi al món modern. L’emocionant Rigoletto de Verdi, sota la direcció musical de Sir Antonio Pappano, és l’escenari d’un enfrontament entre innocència i poder, entre bellesa i lletjor. Amb aquesta projecció especial d’aniversari del Rigoletto de Verdi es compleixen 171 anys des de la seva estrena en 1851.



L’òpera disposarà d’un elenc de categoria com ho són: Carlos Álvarez (Rigoletto), Liparit Avetisyan (el duc de Màntua), Lisette Oropesa (Gilda), Andrea Mastroni (Sparafucile), Ramona Zaharia (Maddalena), entre d’altres, acompanyats pel cor i l’orquestra de la Royal Opera House i amb la música original de Giuseppe Verdi.

La durada total de la projecció serà de 3 hores (inclòs un intermedi) i serà cantada en italià amb subtítols en anglès

Les entrades es podran adquirir a la pàgina web del Teatre Casal www.teatrecasal.com , mitja hora abans de la projecció a taquilla i a les oficines de l’entitat els dies laborables de 17 a 20 h.

Aquesta activitat té un preu reduït per a persones associades al Casal de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris