La Granada ret homenatge a Josep Ferré Farriol “Ferri” i li dedica el nom del camp de futbol

07/03/2022 - 16:06h

L’acte de reconeixement forma part del programa del Centenari del club grana

El C.F.La Granada ha rendit un homenatge a la figura de l’utiller del club, Josep Ferré Farriol “Ferri”. “Ferri” porta 48 anys treballant per al club grana i la comissió del Centenari de l’entitat va decidir fa uns mesos organitzar-li un reconeixement públic com a mostra d’agraïment per la seva constant dedicació. El punt culminant de l’homenatge va ser quan en va fer pública la decisió de l’Ajuntament de La Granada de batejar el camp de futbol municipal amb el nom de Josep Ferré Farriol.

A l’acte de reconeixement hi van assistir molts veïns i veïnes del poble i també antics jugadors i directius que, en un moment o un altre, han coincidit amb en “Ferri” en alguna de les 48 temporades de treball. Alguns dels antics jugadors granes van desfilar per l’escenari muntat per a l’ocasió per a repassar anècdotes personals viscudes amb l’utiller.

El futbol base de l’entitat i clubs de la comarca, com ara el C.F.Les Cabanyes, van obsequiar “Ferri” amb diferents regals. Igualment, es va descobrir una placa en un dels accessos a la zona tècnica del municipal grana en la que es pot llegir la inscripció “Quaranta-vuit anys d’amor i dedicació permanent al nostre club (1974-2022)”

També et pot interessar

Comentaris