María Rodríguez Sandía presenta el seu poemari a Sant Sadurní

01/03/2022 - 12:32h

“Mudar les ales i esmolar les plomes” expressa els sentiments de l’autora durant la reculisió per la pandèmia

La Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní acollirà la presentació del llibre “Mudar les ales i esmolar les plomes”, de María Rodríguez Sandía, publicat a l’Editorial Neopàtria. L’acte comptarà amb Pep Forns, psicòleg i escriptor, Roger Subirana, músic, Esther López, cantant i María Rodríguez Sandía, autora del poemari. La presentació tindrà lloc el divendres 4 de març a les 19h.

El poemari “Mudar les ales i esmolar les plomes” és el segon poemari de María Rodríguez Sandía, que es va presentar el passat 28 de gener a l’Agrícol de Vilafranca. Aquest poemari ha estat gestat durant dos mesos de reclusió per covid a l’estiu del 2021. Aquesta situació fa que l’autora explori i doni veu i forma a sentiments i pensaments deixant que “les paraules s’escampin i esquitxin com plomes esmolades”. María Rodríguez expressa que “el sentiment de frustració, de ràbia continguda per la impotència de no saber quan podria recuperar la normalitat i la veu, la meva eina de treball principal, han estat el detonant d’aquests versos. “

María Rodríguez Sandía és una artista completa, formadora, poeta, actriu, coach lúdica, inquieta, creativa, multidisciplinària, que explora les emocions i cerca la felicitat pròpia i dels altres. Creu en el poder transformador del riure i imparteix tallers de Risoteràpia i Coaching Lúdic. “Estacions elementals”, editorial Neopàtria, 2020, va ser el seu primer poemari, del qual se n’ha fet una edició en format Cd amb els poemes recitats per ella mateixa i incorporant alguns efectes i músiques creades expressament per Roger Subirana. “Mudar les ales i esmolar les plomes”, publicat també a l’Editorial Neopàtria, 2022, confirma la trajectòria poètica de María Rodríguez Sandía.

També et pot interessar

Comentaris