Finques Serra, nou Partner 2022 de la Federació Empresarial

18/02/2022 - 18:50h

L’acord permetrà acostar a l’empresariat la cartera de serveis personalitzats del grup immobiliari

La Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) i Serra Grup Immobiliari han signat un acord de partenariat estratègic pel qual el grup immobiliari emprendrà accions de difusió i coneixement dels seus serveis mitjançant la plataforma de la FEGP, durant l’any 2022.

Neus Lloveras, presidenta de la FEGP, ha apuntat que “és molt important que les territorials com la FEGP tinguin espais per permetre que empreses amb una llarga trajectòria i líders en el seu sector com Serra Grup Immobiliari, expliquin la seva labor”.

Per altra banda, Xavier Montserrat de Serra Grup Immobiliari, ha posat en valor la feina del Federació: “Creiem en la FEGP. És una porta per a nosaltres, ja que coincidim en tipus de públic i àmbit territorial i volem ser una referència dins l’entitat, d’aquí l’aposta anual que esperem renovar els pròxims anys”.

Amb els acords presos, l’empresa Serra Grup Immobiliari vol potenciar els seus serveis, com són la gestió de comunitats, la compravenda d’immobles, la gestió del patrimoni i les assegurances.

L’equip de la FEGP es mostra molt satisfet per gaudir de l’acompanyament d’una empresa “amb una alta tradició immobiliària en el territori, tant a la comarca del Garraf, com a l’Alt Penedès”, han dit.

La vigència del conveni tindrà una extensió d’un any, coincidint amb els mesos de febrer.

També et pot interessar

Comentaris