El Teatre Casal obre el Cicle Platea dissabte amb “Carrer de Txernòbil”

17/02/2022 - 12:00h

El monòleg gira entorn del testimoni de la Ljudmila Ignatenko, la dona d’un dels bombers difunts al desastre de Txernòbil

El cicle d’espectacles s’enceta aquest dissabte 19 de febrer a les 20:30h al Teatre Casal, amb l’obra:“Carrer de Txernòbil”, un monòleg basat en el llibre “La pregària de Txernòbil” de la Nobel Svetlana Aleksiévitx. L’espectacle gira entorn del testimoni de la Ljudmila Ignatenko, la dona d’un dels bombers difunts al desastre de Txernòbil. Un testimoni vivencial d’una transparència i intensitat corprenedores i el testimoni únic d’una terrible experiència familiar que avui és un emblema universal de com sobreviure a l’horror.

La segona obra “Quanta, quanta guerra…”, que es representarà dissabte 19 de març a les 20:30h és la primera adaptació teatral de la novel.la de Mercè Rodoreda. Una obra que parla de la necessitat universal de volar del niu i conèixer món. Unes meravelloses paraules escrites fa quaranta anys per l’autora, dites per un jove d’avui.

Per acabar, l’última de les obres del cicle, que tindrà lloc el dissabte 9 d’abril a les 20:30h, es titula: “Poldo” interpretada per l’actor Ivan Caelles. Es tracta també d’un monòleg, basat en l’obra de Jaume Cabré, que per encàrrec del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, aborda un dels moments més foscos de la nostra història, com és el de les fosses de la guerra civil, i constitueix un acte reivindicatiu de la memòria històrica.

Totes les obres tenen un aforament limitat a 150 persones i ja tenen les entrades a la venda a la web del Teatre Casal www.teatrecasal.com o bé a les oficines de l’entitat els laborables de 17:00h a 20:00h i una hora abans dels espectacles a taquilla.

El 3d8 regala dues entrades dobles per aquest espectacle per a dos subsciptors que truquin al 93 892 10 35 (matins).

També et pot interessar

Comentaris