Torna l’exitós ‘Jesucrist Superstar’ de l’Elenc Artístic Arbocenc

16/02/2022 - 12:00h

La cèlebre òpera rock es podrà veure aquest dissabte al Centre de Llorenç del Penedès

Després de l’esclatant èxit obtingut a la seva estrena a l’Arboç el desembre passat, l’Elenc Artístic Arbocenc torna a portar a l’escenari (aquest cop al Centre de Llorenç) el musical Jesucrist Superstar, la cèlebre òpera rock estrenada els anys 70 a Broadway que ha esdevingut ja una obra de referència mundial. Versionada en català i amb la veu dels mateixos actors, l’elenc arbocenc representarà el que és un dels muntatges més ambiciosos i complexos de tot el seu bagatge centenari.

Una quarantena d’actors i assistents darrere l’escenari és l’equip humà que dona cos i vida a un espectacle que es va començar a gestar abans de la pandèmia i que després de superar nombroses vicissituds finalment es va poder estrenar, amb un gran ressò de públic, els passats 11 i 12 de desembre a l’Arboç.

Complexa escenografia

La complexa escenografia que embolcalla l’espectacle es caracteritza per una espectacularitat assolida després de mesos de disseny i construcció.

Ara es podrà veure al Centre de Llorenç, un lloc emblemàtic i de molta tradició teatral, ja sense limitacions d’aforament per la pandèmia. Serà aquest dissabte, 19 de febrer, a 2/4 de 10 del vespre. Les entrades es poden adquirir al web del Centre www.elcentre.cat.

També et pot interessar

Comentaris