Sant Fèlix ja té colles

16/02/2022 - 09:09h

Verds, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Minyons de Terrassa i Colla Joves Xiquets de Valls compartiran plaça el dia 30 d’agost a Vilafranca

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca d’enguany han escollit els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, els Minyons de Terrassa i la Colla Joves Xiquets de Valls com a colles que actuaran per la diada de Sant Fèlix d’aquest 2022.

Mariona Gusi, Ernesto Ginebra, Sandra Castaño, Raimon Escofet i Felip Ortega han anunciat la decisió aquest dimecres al matí a través de les xarxes socials i també mitjançant un comunicat. El quintet organitzador apunta que ha optat “pel cartell més tradicional de la diada ja que des del 1986 s’ha repetit en 29 ocasions.

Els administradors hanexplicat que, enguany que no podien mirar el rànquing casteller ja que s’han produit dos anys d’aturada, des del primer moment tenien clara la decisió de tornar a comptar amb les colles que han actuat més anys per Sant Fèlix.

El quintet espera poder celebrar una presentació de la jornada castellera d’aquí unes setmanes amb els representants de les diferents colles i poder, així, també, donar més detalls sobre la gran cita castellera.

Per altra banda, també han apuntat que Jordi Bertran tornarà a ser el cap de plaça de Sant Fèlix i, per tant, serà l’encarregat de coordinar les mesures que administradors i colles castelleres pactin per tal de fer una diada el més àgil possible.

També et pot interessar

Comentaris