El Calafell confirma el liderat de grup a l’Europe Cup i jugarà els quarts de final davant el Juventude de Viana portuguès

13/02/2022 - 11:40h

La victòria davant el Voltregà (7-0) converteix en un tràmit el partit a la pista del Sanjoanense

El Calafell va golejar amb comoditat el Voltregà per 7-0 en el tercer partit dels del Baix Penedès en el grup C de l’Europe Cup i ja ha confirmat de manera matemàtica el liderat en aquest grup quan encara queda un últim partit a la pista portuguesa del Sanjoanense el proper 5 de març. El Calafell ha convertit l’Europe Cup en un dels objectius de la temporada i enfront el Voltregà ho va voler deixar molt clar. A la primera part, Escala i Miras van situar el 2-0 i a la represa es va completar el festival amb les dianes de Martí Casas (2), Xaus, Ferrer i Palau de penal.

El Calafell suma 9 punts en els tres partits que ha disputat fins ara (Voltregà 2-3, Sanjoanense 7-1 i Voltregà 7-0), mentres que el Voltregà només n’acumula 4 amb tots els partits ja jugats i el Sanjoanense 1. El Voltregà també ha certificat el seu passaport als quarts de final que es jugaran el març.

A la ronda de quarts de final, el Calafell s’enfrontarà el Juventude de Viana portuguès que aquesta jornada ha derrotat el Valdagno (3-2) i també s’ha assegurat el segon lloc de la classificació del grup B. Els de Viana do Castelo no poden desbancar del liderat del grup els italians en la darrera jornada pendent i, per tant, l’eliminatòria Calafell-Juventude de Viana ja és una realitat.

També et pot interessar

Comentaris