La companyia Fac-òF actua a Cal Bolet aquest divendres

10/02/2022 - 12:00h

Hi presenta una obra on barreja la contundència i profunditat dels sonets de Shakespeare amb la lleugeresa del llenguatge contemporani

Divendres 11 de febrer la jove companyia Fac-òF arriba al Teatre Cal Bolet per obrir la nova temporada de teatre amb Amor3, Shakespeare al cap.

L’espectacle, inclòs dins del cicle Com a Casa, arriba a Vilafranca després d’estrenar-se al Teatre Maldà de Barcelona. La companyia Fac-òF va néixer de la iniciativa d’un grup de joves que, a l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia, van emprendre la creació d’un projecte propi amb la proposta d’aixecar un espectacle a partir d’un material dramatúrgic existent.

Aquesta línia de treball, sorgida com a projecte acadèmic, ha desembocat en la formació d’una companyia que concep les seves pròpies obres a través de la creació col·lectiva.

En aquesta obra, Amor³, Shakespeare al cap, es barreja la contundència i profunditat dels sonets de Shakespeare amb la lleugeresa del llenguatge contemporani.

Les integrants de la companyia, entre elles la vilafranquina Gisela Guitart, han triat els sonets de Shakespeare per traslladar-los al s.XXI, utilitzant-los com a eix per explorar la complexitat de les relacions amoroses. Les paraules el dramaturg britànic acompanyen la construcció de tres discursos diferents sobre l’amor i donen veu als personatges

L’obra, que es representarà aquest divendres, a les 20h al Teatre Cal Bolet, va ser espectacle seleccionat de la convocatòria de textos 20-21 On el teatre batega, iniciativa dels Teatres de proximitat i tornarà a representar-se al teatre Maldà després del seu pas per Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris