El Festival Musicveu torna aquest febrer amb dues propostes

03/02/2022 - 10:08h

Aquest diumenge, Orthemis Orquestra actua a la basílica de Santa Maria i el 13 Ol’green a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer

Aquest diumenge torna el Festival Musicveu i ho fa amb el Concert d’Any Nou que s’hauria d’haver celebrat el mes de gener, però que a causa de la sisena onada de la pandèmia es va ajornar. Aquest concert de música clàssica (que se celebrarà a les 7 de la tarda a la basílica de Santa Maria de Vilafranca) constarà de valsos i polques de Strauss i anirà a càrrec d’Orthemis Orquestra. L’actuació es projectarà en una pantalla interior de gran format que permetrà gaudir al màxim de l’actuació des de qualsevol punt del recinte.

La segona cita del Festival Musicveu d’aquest mes de febrer serà el diumenge 13 a les 7 de la tarda amb el concert d’Ol’green, un grup vocal format per vuit cantants que es fusionen en una sola veu sobre l’escenari oferint un repertori variat i amb uns arranjaments de qualitat interpretats amb cura, amb la màxima de passar-ho bé i fer gaudir el públic. Van néixer el 2009 i el 2013 van ser finalistes del concurs musical de TV3 Oh Happy Day!. El concert serà al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

El Musicveu és el festival solidari del Penedès, que enguany consta d’11 concerts en 10 espais diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques, fins el 20 d’agost. A banda de la música, el festival Musicveu complementa la seva oferta amb visites enoturístiques als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay que s’oferirà després d’alguns concerts. Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa “Junts per l’Alzheimer i altres demències” que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

També et pot interessar

Comentaris