Xavier Rodríguez i Gisela Carrión s’imposen en l’onzena edició de la 10K de Vilafranca

31/01/2022 - 13:38h

Rodríguez va signar una marca de 32’29” i Carrión una de 35’49” en una cursa amb 911 atletes

Xavier Rodríguez i Gisela Carrión van ser els dos guanyadors de la 10K de Vilafranca organitzada per l’Ajuntament i el club Fondistes Penedès i que va convertir els carrers de la ciutat en una festa de l’atletisme. Rodríguez, que el passat novembre ja es va imposar a la mitja marató de l’Espirall, va signar una marca de 32’29” i va superar gràcies al seu esprint per només dos segons el seu immediat perseguidor, Albert Ferrer (32’31”). Ferrer, per cert, va ser el primer atleta local.

Per la seva banda, en categoria femenina, la guanyadora va ser Gisela Carrión que va acabar aturant el crono als 35’49”. Carrión va dominar la carrera amb mà de ferro des del començament amb l’objectiu de rebaixar els 37′ de cursa i, al final, ho va acabar aconseguint amb claredat.