Incendi en un habitatge del carrer Espirall de Vilafranca

24/01/2022 - 17:07h

A causa del foc els veïns del pis no poden tornar de moment a casa com tampoc ho poden fer les persones que viuen en el de sota, però sí la resta de veïnat

Aquest dilluns al migdia s’ha produït un incendi en un bloc d’habitatges del carrer Espirall número 56 de Vilafranca, concretament, al pis cinquè primera. Els Bombers de la Generalitat han estat alertats a les 15.01h que hi havia foc a l’indret, al cap de 10 minuts l’han donat per controlat i l’han apagat a les 15.21.

L’incendi ha provocat un intoxicat lleu i alguns veïns s’han confinat dins els pisos per evitar l’intens fum que sortia de l’habitatge afectat.

Els Bombers han comunicat a primera hora de la tarda que el foc ha afectat de forma estructural a dues habitacions del pis incendiat -que s’han hagut d’apuntalar- i per aquest motiu els veïns del cinquè primera no podran tornar en les properes hores a casa seva, igual com tampoc ho podran fer els del pis immediatament inferior. La resta de veïnat, sí que podrà entrar a les seves residències amb normalitat.

Fins a l’indret s’hi han desplaçat fins a mitja dotzena de dotacions dels Bombers, inclosos efectius del Grup Operatiu de Suport (GROS) i del Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) del mateix cos de seguretat.

També et pot interessar

Comentaris