Codorníu acollirà el concert i sopar solidari del Musicveu amb el millor tribut a ABBA

20/01/2022 - 15:00h

Serà el proper 19 de juny en un Espai Premium situat en plena natura vitícola

El Festival Musicveu, organitzat per la Fundació Pinnae, ha desvetllat l’escenari premium sorpresa on es desenvoluparà el concert d’ABBA – The New Experience previst pel proper 19 de juny, un dels enigmes més esperats. La ubicació escollida és el celler CODORNÍU a Sant Sadurní d’Anoia, un Espai Premium situat en plena natura vitícola declarat Monument Històric Artístic Nacional, amb una arquitectura modernista que crea un ambient perfecte per gaudir al màxim de tota l’experiència musicveu. L’actuació tindrà lloc davant del que es coneix com a Celler Gran, l’antic celler convertit a dia d’avui en museu, i el sopar a l’espai gastronòmic del recinte gestionat per Cal Blay, que rep el nom de “Els Jardins de Codorníu”.

L’actuació musical que s’hi durà a terme és de màxim nivell i una de les actuacions estrella del Festival. El quartet suec ABBA va ser una de les bandes musicals de major fama i van crear el so i l’estil dels anys 70 i 80. Actualment, ABBA – THE NEW EXPERIENCE, és un dels millors tributs a la banda que vol contribuir a difondre els seus èxits amb un espectacle musical i escènic al nivell que el grup original mereix amb una increïble fidelitat a les veus i so originals, capaços de recrear tota la seva música amb la màxima qualitat, elegància i màgia. Aquest concert comptarà amb un espectacle de ball a càrrec de l’Escola de Dansa CAS de Vilafranca, aconseguint un fascinant viatge al passat i rememoren la música d’una banda que va conquistar les llistes d’èxits a partir de la seva victòria en el festival d’Eurovisió de 1974.

En aquest concert, el Festival ofereix la possibilitat de realitzar una visita a les caves Codorníu i tot el seu entorn modernista abans de l’actuació, així com la possibilitat de finalitzar el vespre amb un sopar de forquilla de la mà de Cal Blay gastronomia.

Les entrades per aquest concert ja estan disponibles al seu web oficial www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca en el seu horari habitual. El preu per accedir al concert és de 20 euros. La compra de l’entrada ofereix adquirir l’opció a visitar les caves Codorniu abans del concert així com pel sopar als Jardins de Codorníu que ofereix Cal Blay, en finalitzar el concert.

Recordatori de la nova data 6 de febrer pel concert d’Orthemis Orquestra valsos i polques de Strauss a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca

Cal recordar el canvi de data del proper concert del MUSICVEU amb Orthemis Orquestra que degut a la pandèmia del covid19 s’ha modificat a la nova data del 6 de febrer a les 19h a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca. Aquest concert oferirà un delicat programa amb valsos i polques de Strauss volent ser un magnífic concert d’any nou. Aquesta actuació es projectarà en una pantalla interior de gran format que permetrà gaudir al màxim de l’actuació des de qualsevol punt del recinte.

El Musicveu és el festival solidari del  Penedès que enguany consta d’11 concerts a 10 espais diferents amb grups i opcions per gaudir diferents experiències i emocions culturals i enoturístiques, fins el 20 d’agost. A banda de la música, el festival Musicveu complementa la seva oferta amb visites enoturístiques als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay que s’oferirà després d’alguns concerts.

Part de la recaptació del Musicveu es destinarà al programa “Junts per l’Alzheimer i altres demències” que realitzen les associacions TIÁM i Llambrusca al territori.

Aquest és un festival organitzat per la Fundació Pinnae que compta amb el patrocini de Serveis Mèdics Penedès i la colꞏlaboració d’altres empreses i institucions com Rovellats, Cava Centre, ISEL Audiovisual, FactorEnergia, Emms, Vilamòbil, Caser Seguros Vilafranca, Serra Grup Immobiliari, Gadescat, Fenster i Cal Blay.

També et pot interessar

Comentaris