Jazz Club Vilafranca convida el trompetista Òscar Latorre

19/01/2022 - 16:25h

La sessió d’aquest cap de setmana de Jazz Club Vilafranca presenta Òscar Latorre, un dels trompetistes més importants de la seva generació, que presentarà el seu disc A Pathway To Become (SEED JAZZ 002), aquest dissabte a l’auditori de Vinseum, a partir de les 20.30 hores.

Latorre hi ha volgut reflectir l’època de canvis i aprenentatges que ha viscut els darrers anys. En format trio, i fruit de la seva experiència amb intèrprets de primer nivell europeu, el trompetista nascut a Olesa de Montserrat ha enregistrat unes composicions influenciades pel jazz que beuen tant de la música popular com de les tendències més contemporànies, alliberant-hi sensacions que van de la contundència a les atmosferes siderals, passant per la lleugeresa tonal.

Experiències amb músics

Òscar Latorre va descobrir la trompeta als 6 anys i ja no l’ha deixada més. Actualment resideix a Basilea i forma part del prestigiós programa Focusyear 20 al Jazzcampus de la ciutat, on ha compartit experiències amb músics de renom internacional com Jordi Rossy, Guillermo Klein, Kurt Rosenwinkel, Wolfgang Muthspiel i molts altres. La formació de trio es completa amb Pau Sala al contrabaix i Roger Gutiérrez a la bateria.

Cal recordar que l’ús de mascareta serà obligatori, i es demana al públic que arribi amb temps al concert. Les entrades es poden adquirir a entrades.vinseum.cat per 12€; Entrada reduïda: 10€ (Òmnium Cultural Alt Penedès, Amics Teatre Cal Bolet, Jubilats, Amics Vinseum, Casino Unió Comercial i Biblioteca Torras i Bages). Alumnes EMMDC i EMAP menors de 18 anys (5€)

També et pot interessar

Comentaris