‘La volta al món en 80 ties’, aquest diumenge al Centre de Llorenç

12/01/2022 - 11:41h

Aquest diumenge, 16 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda, es representa al Centre de Llorenç del Penedès l’obra La volta al món en 80 ties, a càrrec de la companyia La Protagonista, amb dues actrius-cantants-músiques en escena. Aquest títol pot sonar a un somni masclista, segurament pensat per cridar l’atenció. Però no. No és una obra masclista, és una obra de caire feminista, optimista, divertit i brillant.

PUBLICITAT

Tots els espectadors que l’han vist li donen la màxima qualificació.
Perquè les 80 ties són 80 dones extraordinàries que han destacat en diferents camps al llarg de tota la història. Literates, científiques, artistes, filòsofes… Dones que cal subratllar enmig d’una història de la humanitat amb un excessiu protagonisme masculí. I això, fet teatre d’una manera àgil, sorprenent, insinuant, divertida, amb cançons i música en directe i unes imatges que acompanyen molt encertadament el joc teatral i la comunicació amb el públic.

L’obra, amb la qual pot gaudir un públic de totes les edats, és especialment adequada per a nois i noies entre els 8 i els 18 anys, i per això es farà un descompte especial per a tots els alumnes que estiguin estudiant als instituts d’ensenyament mitjà o fent cicles formatius. Les entrades es poden adquirir a https://entradium.com, telefonant al 607260840 o al mateix Centre abans de la representació.

També et pot interessar

Comentaris