Després d’un any d’aturada tornen els Pastorets del Vendrell

11/01/2022 - 15:21h

Després d’un any de parada obligada (i si la pandèmia ho permet), els Pastorets del Vendrell tornaran a trepitjar l’escenari aquest diumenge i els diumenges 23 de gener i 6 i 13 de febrer, a les 5 de la tarda, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, i sempre prenent totes les mesures de seguretat i sanitàries.

PUBLICITAT

Més de 150 persones posaran en escena uns Pastorets inèdits i diferents basats en l’obra original de mossèn Rossend Fortunet El primer Nadal dels pastors. Vint-i-sis quadres (amb un pròleg, una introducció i dues parts) componen un gran espectacle tradicional amb pinzellades actuals. Cal destacar, també, la quantitat d’efectes especials: fum alt i baix, neu artificial, trons, llamps, pirotècnia, foc real, etc. i els diferents tipus de decorats: paper, roba, tul, transparències i corporis.

Uns pastorets familiars dels quals gaudeixen petits i grans. També s’hi podran veure quadres còmics i quadres per reflexionar, entre els quals cal destacar La caiguda dels àngels, El dubte de Josep, Farruc i Grillat, L’ocupació romana, Herodes. Cal destacar, també, la recitació de fragments del Poema de Nadal i, sobretot, l’apoteòsic final, L’establia, amb una impressionant música de fons: el fragment del “Glòria a Déu”, de l’oratori El Pessebre, del mestre vendrellenc Pau Casals. Uns Pastorets que no s’oblidaran fàcilment.

Per a més informació i reserva de localitats cal trucar als telèfons 977 662 993 o 696 446 885, a la web dels Pastorets www.pastoretsdelvendrell.cat o enviant un correu a info@pastoretsdelvendrell.cat.

També et pot interessar

Comentaris