Denuncien una festa de 200 persones en una casa rural de Vilobí

07/01/2022 - 15:56h

Els propietaris de la finca afirmen que els van llogar l’habitatge per passar la Nit de Reis en família i per això han donat a conèixer els fets als Mossos d’Esquadra

Els propietaris d’una casa rural de Vilobí del Penedès han denunciat davant dels Mossos d’Esquadra que els van llogar la finca per a fer-hi una trobada familiar i en realitat s’hi va fer una festa amb unes 200 persones.

PUBLICITAT

Segons avança TV3 i han confirmat fonts del cos al 3d8, els fets van passar la nit de Reis, i ara s’investiga la concentració multitudinària on els assistents haurien pagat fins a 150 euros per a participar-hi. Tot i així, des dels Mossos expliquen que es tracta d’una estafa perquè els llogaters no han pagat el cost de la casa als propietaris sinó que van cancel.lar la transacció just al marxar i, a més, els hi han deixat la casa en molt mal estat.

La policia va rebre l’avís d’un gran moviment de persones a l’entorn de la casa, i poc després de les 7.00 h, en arribar-hi, la festa ja estava pràcticament acabada. Un cop feta la denúncia, el cos ha iniciat la investigació per identificar els organitzadors.

Comentaris