Cineclub Vilafranca celebra el 20è aniversari de l’estrena del primer Harry Potter

23/12/2021 - 20:10h

Amb motiu del 20è aniversari de l’estrena als cinemes de Harry Potter i la pedra filosofal, aquestes festes Cineclub Vilafranca recupera la pel·lícula que va iniciar la mítica saga. I per festejar la reestrena d’aquest clàssic del cine familiar, les persones que hi vagin disfressades de l’univers Harry Potter podran accedir gratuïtament al cinema.

PUBLICITAT

Dues sessions

Es faran dues sessions: el dijous 30 de desembre a les 18h es projectarà en versió original (en anglès) subtitulada i el proper dimarts 4 de gener a le 18h en versió doblada.

L’any 1997 l’escriptora J.K. Rowling va publicar la primera novel·la de Harry Potter, el nen aprenent de mag que va connectar immediatament amb tota una generació de petits grans.

El 2001, el personatge va fer el salt a la pantalla gran. Set novel·les i nou pel·lícules després, Harry Potter ja és una icona dels nostres temps. Harry Potter i la pedra filosofal, dirigida per Chris Columbus (un mestre del cinema infantil), ens acosta a l’univers imaginat per J.K. Rowling. Harry Potter és un nen orfe que viu oprimit per uns tiets tiran que a més li han amagat que és descendent d’una nissaga de mags. Després de fer els 11 anys, aquest llegat trucarà a la seva porta per començar la seva educació en la màgia a l’escola Hogwarts.

També et pot interessar

Comentaris