Marta Escudé, premi a la millor actriu principal del Concurs Vila de Piera

23/12/2021 - 19:22h

Aquest darrer cap de setmana es van lliurar els premis al concurs de teatre Vila de Piera. Enguany el grup vilafranquí MaGreT Companyia Teatral participava amb l’obra La Venus de les Pells, que va ser nominada com millor direcció, millor escenografia, millor companyia i millor actriu principal. Finalment, el veredicte del jurat, va premiar Marta Escudé com a millor actriu principal del concurs.

PUBLICITAT

La vilafranquina Marta Escudé (ballarina, actriu i cantant) es va formar com a model al centre barceloní Fashion Group Barcelona School, viatjà a Madrid per formar-se en interpretació a l’escola Juan Carlos Corazza i al tornar va cursar els estudis generals i el postgrau en Comèdia Musical a l’escola Cococomin de Barcelona.

Al grup de teatre Attrezzo de Vilafranca ha participat en les obres A les fosques, de Peter Shaffer, amb la qual va guanyar el premi a Millor Actriu Principal en el XXV concurs de teatre de Foment Martinenc de Barcelona; en l’obra Un esperit burleta de Noël Coward, premiada com a Millor Actriu Principal en el XI concurs Ciutat de les Roses de Sant Feliu de Llobregat, el 3r premi a Millor Actriu Principal en el 38è concurs Vila de Pineda de Mar, i 3r premi a Millor Actriu Principal en el 33è concurs de teatre de Vila d’Olesa i en l’obra Quan la ràdio parlava de Franco, de Josep Maria Benet i Jornet, amb la qual va guanyar el premi a Millor Actriu Secundària en el 7è concurs de teatre de Santa Eugènia de Berga. El grup MaGreT, creat a Vilafranca al 2019, està format per Gregori Escalona i Marta Escudé.

També et pot interessar

Comentaris