Concert de Nadal al Casal amb La Principal de la Bisbal al complet

22/12/2021 - 11:00h

Aquest dissabte, a les 19.30h, el Teatre Casal acollirà el tradicional Concert de Nadal del Casal de Vilafranca, aquest any, amb la grandiositat de la formació orquestral al complet de La Principal de la Bisbal. Un concert en el qual la formació empordanesa mostrarà l’estima cap a un escenari que, de forma ininterrompuda durant 36 anys, els ha acollit la tarda de Nadal.

Una trobada amb la lírica i la tradició musical de casa nostra, que es trobaran per celebrar els 100 anys del Casal i els 130 de La Principal de la Bisbal.

PUBLICITAT

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web www.teatrecasal.com o a les oficines de l’entitat de 17 a 20 h o a taquilla partir d’una hora abans de l’espectacle.
Formació creada l’any 1.888 a l’Empordà. Durant tots els seus anys de trajectòria ha tingut entre els seus components, les figures més rellevants de la Cobla, com per exemple el director Conrad Saló, considerat un dels millors directors de cobla i el més capacitat.

La Principal de la Bisbal, a més, ha donat a conèixer sempre la cultura catalana, portant la música catalana a grans ciutats i capitals europees, com també Veneçuela o Tunísia. També cal destacar els seus concerts al Gran Teatre del Liceu, al Palau de la Música Catalana, a l’Abadia de Montserrat i al Palau de la Generalitat, on li va ser atorgada la prestigiosa Creu de Sant Jordi.

Destacar per últim, que l’orquestra celebra el seu 130 aniversari , essent considerada avui una de les primeres cobles dels Països Catalans.

També et pot interessar

Comentaris