L’Auditori Municipal de Vilafranca guanya novament un premi ARC

Anabel Rodríguez i Àngel Hom amb el guardó | 3d8
16/12/2021 - 12:00h

L’associació ARC, que agrupa des de fa 45 anys, els representants artístics, promotors i mànagers de Catalunya, va celebrar la gala de lliurament dels Premis ARC 2021 a la sala Barts de Barcelona, en un acte dirigit per Ivan Labanda, atorgant 11 guardons d’entre un total de 38 nominats. Els premis que atorga l’associació tenen com a objectiu donar visibilitat al sector de la producció d’esdeveniments i a la comercialització i distribució de la música en viu així com a la producció artística feta a casa nostra. Entre els guanyadors destaquen noms com: Bad Gyal, l’Orquestra Selvatana, El Pot Petit, Rigoberta Bandini o l’Ajuntament de Girona per la seva Fira de Sant Narcís.


En la categoria de Millor programació musical de teatres o auditoris competien el Teatre Principal de Terrassa i l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès. Finalment l’Auditori vilafranquí es va endur el guardó que va ser recollit pel cap del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Àngel Hom, i la tècnica i programadora de l’Auditori Municipal, Anabel Rodríguez.

El regidor de Cultura, Ricard Rafecas, ha destacat que el premi és un reconeixement “a la qualitat de l’equip tècnic i de la comissió de programació de Cal Bolet i l’Auditori” i ha posat de relleu “el compromís i la fidelitat del públic i l’esforç permanent per oferir una programació diversa, generalista, feminista i per a tothom”.
Precisament aquest dissabte al teatre Cal Bolet es presenta la nova programació d’espectacles professionals del teatre i l’Auditori municipals per a la temporada febrer-juny 2022.


La gala, que començarà a les 7, aplegarà actuacions en directe i entrevistes amb els protagonistes d’alguns dels espectacles programats i durant l’acte hi haurà sorteig d’entrades per al públic assistent i un lot de productes Pinord.
L’entrada serà gratuïta per a les persones que disposin del nou carnet del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal. Aquelles que no el tinguin encara se’l poden fer en línia a través de la web d’espectacles https://espectacles.vilafranca.cat. El preu de l’entrada sense carnet serà de 5€.

També et pot interessar

Comentaris