El grup Ginestà obre diumenge la 8a edició del Festival Musicveu

14/12/2021 - 10:44h

El Festival Musicveu torna a escalfar motors i presenta el primer dels concerts d’aquesta vuitena edició. El grup Ginestà serà el primer dels concerts que se celebrarà diumenge a les 19h a Cal Figarot de Vilafranca. Ginestà és una banda de quatre components encapçalada per la Júlia i el Pau Serrasolsas, dos germans que narren la quotidianitat i els seus ideals mitjançant la música pop, la cançó protesta i el folk català, endinsant-se de ple en els beats i els loops electrònics buscant un so contemporani.
A finals de 2019 es va publicar el seu segon treball, guanyador del Premi Enderrock per votació popular al Millor disc de cançó d’autor. El preu de les entrades és de 15€ i estan disponibles al web www.musicveu.cat i també a les taquilles del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca. Per la compra de cada entrada, la Fundació Pinnae donarà un euro a la Marató de TV3.

Del festival

Aquest és un festival que aplega 11 grups i músics d’estils i posicionaments ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe.
A banda de la música, el festival Musicveu complementa la seva oferta amb visites enoturístiques als cellers i el Musictast, una proposta gastronòmica a càrrec de càtering Cal Blay que s’oferirà després d’alguns concerts.
Aquest és un festival organitzat per la Fundació Pinnae que, enguany amb nova imatge gràfica, compta amb el patrocini de Serveis Mèdics Penedès i la col·laboració d’altres empreses i institucions com Rovellats, Cava Centre, ISEL Audiovisual, Factor Energia, Emms, Vilamòbil, Caser Seguros Vilafranca, Serra Grup Immobiliari, Gadescat, Fenster i Cal Blay.

Projecte solidari

Com totes les edicions anteriors, Musicveu destina part de la seva recaptació obtinguda a projectes solidaris. Enguany s’ha escollit donar suport a una acció social que duen a terme dues entitats pioneres al territori, refermant i impulsant el treball en xarxa per afrontar els nous reptes de futur que es plantegen a la nostra societat. Un dels col·lectius que ha patit grans dificultats en la pandèmia i que té força mancances en la seva recuperació és el teixit de Gent Gran i la gran malaltia que l’envolta: l’Alzheimer. Per això, aquesta 8a edició del Musicveu serà en benefici del Programa Junts per l’Alzheimer i altres demències de l’Associació TIÁM i l’Associació Llambrusca, ambdues entitats sense ànim de lucre de Vilafranca del Penedès que treballen per oferir una millor qualitat de vida i suport a les famílies dels afectats d’Alzheimer i altres malalties associades. A més a més, el festival destinarà 1 euro per persona assistent al seu primer concert de Ginestà a La Marató de TV3.

Les entrades

Les entrades de la resta de concerts i a les propostes enoturístiques es poden adquirir online a través del web www.musicveu.cat.

També et pot interessar

Comentaris