Panattoni compra les instal·lacions d’El Corte Inglés a la Bisbal del Penedès

Recreació de les futures instal·lacions logístiques a la Bisbal del Penedès (Foto: Panattoni)
14/12/2021 - 15:26h

L’operador logístic Panattoni ha tancat la compra de la plataforma logística que el grup El Corte Inglés té des de fa uns anys al municipi de la Bisbal del Penedès, amb l’objectiu de remodelar l’edifici existent i construir dues noves naus industrials.

En un comunicat, Panattoni ha explicat que el projecte preveu invertir 135 milions d’euros per a la construcció de dues naus que sumaran una superfície de 110.000 metres quadrats i la rehabilitació de l’immoble actual, de 45.000 metres quadrats.

El director de Desenvolupament de Negoci de Panattoni per a Espanya i Portugal, Carlos Cuevas, ha destacat que el projecte “estarà en una ubicació perfecta per satisfer les necessitats de molts “clients potencials” de comerç electrònic i operadors logístics. En aquest sentit, val a dir que l’indret és a tocar de l’accés a l’autopista AP-7 al seu pas per la Bisbal del Penedès.

Cuevas també ha assenyalat que l’empresa veu el projecte com a “una gran oportunitat per demostrar els projectes innovadors de gran envergadura que Panattoni pot desenvolupar”.

L’alcaldessa de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que El Corte Inglés mai no ha arribar a desenvolupar tot el potencial laboral disponible a les instal·lacions en un polígon industrial bisbalenc i que l’adquisició de la instal·lació pel grup Panattoni, el futur de la planta de la qual encara no ha trascendit, “no em fa patir perquè els treballadors continuaran podent dedicar-se a l’activitat logística”.

El Corte Inglés, de la seva banda, concentrarà la seva activitat logística per al nord-est peninsular i les Balears a la plataforma i instal·lacions que ja posseeix al Vallès Oriental (Barcelona).

També et pot interessar

Comentaris